Slik får du fart på innovasjonen i en multisky-verden

De mest spennende løsningene og beste idéene kommer når du kombinerer teknologisk innovasjon med menneskelig inspirasjon.

En typisk bedrift skaper enorme mengder data hver dag, og dataene oppstår gjerne på mange ulike steder i nettverket. Dette er data som kan brukes til å bygge smartere tjenester eller ta bedre forretningsbeslutninger, men som ofte ikke blir utnyttet godt nok.

Å bygge smarte løsninger handler i stor grad om hvor effektivt du bruker dataene og hvor godt du sikrer dem. Og dataene må optimaliseres avhengig av hvor de befinner seg.

Mange vil ha smidigheten til offentlige skyer, som rask provisjonering, tilnærmet ubegrenset skalering, samt tilgang til plattformtjenester som gjør det mulig å utvikle nye og innovative tjenester for bedriften. Men de vil ha dette uansett om arbeidslastene kjører i en offentlig sky, on-prem eller edge – datasentre nær der brukerne er og der dataene oppstår. Det er også viktig at lagring, cyber recovery og sikkerhet fungerer på tvers av de ulike skyene som utgjør et multicloud-miljø.

Smidigheten til offentlige skyer, i alle skyer

Lieb kommer til å snakke om fire hovedområder der Dell Technologies innoverer i dag for å gi deg verktøyene du trenger for å få fart på innovasjonen i din egen virksomhet:

  • Multicloud, som består av on-prem, off-prem og nye Edge Cloude-plattformer
  • Fremtidens måte å jobbe på er hybrid
  • Edge computing
  • Sikkerhet i en multicloud-verden

På Dell Technologies Forum får du høre om hvordan Dell nå jobber med alle de store hyperscalerne og andre aktører slik at du enkelt kan konsumere skytjenester der du trenger det og når du trenger det.

Dell Technologies samarbeider tett med Intel om teknologi-utvikling. Du får også høre om Dell APEX, som gir deg tilgang på den nyeste teknologien som et abonnement, slik at du raskt kan rulle ut etter hvert som forretningsbehovene endrer seg.

Gikk du glipp av Dell Technologies Forum i Oslo Spektrum 27. oktober? Eller vil du se noen av foredragene på nytt? Plenumsesjonene er nå tilgjengelig i reprise via knappen under.

Se opptak her