• Bli en Dell Technologies-partner

  Når du blir med i Dell Technologies Partner Program, blir du med i et partner-økosystem som sammen virkeliggjør omforming av digitale løsninger, IT, arbeidsstyrken og sikkerhet for organisasjoner over hele verden – hver eneste dag.

   

  Før du begynner å fylle ut søknaden, må du sørge for at all historikk i nettleseren er fjernet, og at begge språkene er angitt til engelsk (USA) i den valgte nettleseren. Dette vil sikre en jevn opplevelse.

  Søk om å bli medlem her

  • Programmet vårt gir en lang rekke fordeler

  • Lønnsomme økonomiske insentiver, markedsføringsstøtte og rabatter.

  • Tilgang til løsninger i verdensklasse, salgsverktøy og programmer for generering av etterspørsel.

  • Et omfattende opplæringsprogram for å utvikle ferdighetene dine innen salg, tekniske løsninger og markedsføring.


   • Hvordan søker du om å bli med i Dell Technologies Partner Program?


   • 1

    Gå først gjennom den aktuelle veiledningen for Partner Program basert på dine forretningsbehov og -muligheter.


   • Partner Program-veiledning

    Tjenesteleverandør

    IT-eksperter som videreselger produkter og tjenester til markedet og tilfører unike tjenester og tekniske ferdigheter.

   • Partner Program-veiledning

    Skytjenesteleverandør

    Selskaper som beholder rettigheter til maskinvare og programvare fra Dell Technologies for å bygge en plattform for nettskytjenester i datasentrene for å tilby «som-en-tjeneste»-tilbud fra Dell Technologies til sluttkunder som ønsker å flytte disse tjenestene utenfor egen virksomhet.

   • Partner Program-veiledning

    OEM-partner

    For partnere som tilbyr et omfattende program for å bygge inn, knytte sammen eller integrere informasjonsbehandling og -beskyttelse, datasikkerhet og andre IT-løsninger i egne design for å levere teknologiløsninger til OEM-kunder.


   • 2

    Deretter fyller du ut partnersøknaden, som vil bli gjennomgått av teamene våre. Det kan hende vi ber om at du oppgir en sponsordistributør for godkjenning i søknaden. Når du velger en sponsordistributør, må du sørge for at du allerede har et samarbeidsforhold til den aktuelle distributøren, slik at de kan påse at de høye standardene våre opprettholdes og kan bekrefte at virksomheten din overholder retningslinjene for Dell Technologies Partner Program. Søknaden din kan bli videresendt til den navngitte sponsordistributøren. Hvis den aktuelle distributøren ikke går god for virksomheten din, kan vi dessverre ikke behandle søknaden din. Du mottar et varsel hvis medlemskapet ditt blir godkjent eller avslått.

     

    Før du begynner å fylle ut søknaden, må du sørge for at all historikk i nettleseren er fjernet, og at begge språkene er angitt til engelsk (USA) i den valgte nettleseren. Dette vil sikre en jevn opplevelse.

   • 3

    Når søknaden er ferdigbehandlet, mottar du påloggingsinformasjon, og får tilgang til Dell Technologies Partner Portal.

   • Viktige merknader

     Bruk e-postadressen for virksomhetens domene til registreringen. Registreringer med andre domener enn virksomhetsdomener (f.eks. Gmail, Hotmail eller Yahoo) kan bli avvist.
     Før du søker, må du sørge for at virksomheten har et aktivt nettsted og at virksomheten er registrert med de statusene den driver forretninger i.
     Når du registrerer virksomheten, godtar du å motta informasjon (per e-post, telefon og post) vedrørende virksomhetens forhold til Dell Technologies Program.