Skjermen for deg som vil ha to monitorer i én

Med 34 tommer, buet form og WQHD-oppløsning dekker UltraSharp U3419W hele synsfeltet med imponerende bilde- og fargekvalitet. Det gjør skjermen utmerket for video- og bilderedigering, men også til en drøm for multitaskere.

Bilde av to UltraSharp U3419W-skjermer. Den ene skjermen er avbildet forfra og den andre ovenifra for å se den buede formen.

U3419W er vår nyeste skjerm i UltraSharp-serien. Med 34 tommer, buet form og WQHD-oppløsning dekker skjermen hele synsfeltet med imponerende bilde- og fargekvalitet. Det gjør skjermen utmerket for video- og bilderedigering, men også til en drøm for multitaskere.

Med et 34-tommers IPS-panel og sideforhold på 21:9 byr UltraSharp U3419W på et arbeidsrom tilsvarende nesten to skjermer. For de som vanligvis jobber på flerskjermkonfigurasjoner er U3419W perfekt for deg som vil kunne jobbe med flere oppgaver samtidig, eller nyte video- og bilderedigering på stor skjerm – uten en irriterende ramme som skiller skjermene på midten. Har man behov for ekstra mye skjermplass er det også mulig å koble sammen flere U3419W-skjermer.

Vil du prøve UltraSharp U3419W? Med Try & Buy kan du teste denne og flere av våre produkter i opptil 90 dager, uten forpliktelser. Her kan du lese mer om hvordan Try & Buy fungerer.

Mer effektiv arbeidshverdag

Den romslige skjermen gir deg plass til å ha opptil tre vinduer åpne på samme tid. Med skjermens bilde-i-bilde- og bilde-etter-bilde-funksjon, kan du også ha innhold fra to forskjellige PC-er oppe samtidig. Det bidrar til en smidigere og mer effektiv arbeidshverdag, der hele skjermen kommer til nytte.

Skjermens rause utvalg av porter er også en god grunn til at U3419W egner seg godt til multitasking. Monitoren har to HDMI 2.0-porter, DisplayPort i 1.2-modus, to USB-3-innganger og fire USB-3-utganger. To av USB-3-utgangene finnes på skjermens underside der resten av portene er, og to på venstre side for enda enklere tilgang. Det gjør det mulig å koble til flere eksterne enheter uten å måtte velge hvilke som kan forbli tilkoblet.

Dette er de samme porten du finner på skjermens forgjenger, U3417W. Det nyt tilskuddet som skiller de to modellen fra hverandre er en ny USB-C-port. Denne allsidige alt-i-ett-porten dekker alle video-, data- og strømbehov du måtte ha, og sparer deg for et hav av ledninger. En annen nyttig funksjon er at monitoren kan sende opptil 90W gjennom USB-C-porten og dermed brukes til å lade laptopen eller andre enheter. Slik får du full uttelling av den romslige skjermen.

Energiselskapet Rystad Energy bruker vår Try & Buy-tjeneste til å teste skjermer og maskiner. Her kan du lese hva de synes om Try & Buy.

Sylskarpe bilder – fra alle vinkler

Skjermen er kalibrert til å levere 99 prosent sRGB som standard. Det gjør at du kan forvente nøyaktige farger fra første stund – rett ut av emballasjen. Fordi skjermen har 10-bits fargestøtte blir bildene ekstra livaktige med rike og kraftige farger, sammenliknet med skjermer som har 8-bits-panel, som er mest vanlig.

WQHD-oppløsning på 3440 x 1440 og bred visningsvinkel med IPS-teknologi, gjør at fargene og detaljene vises like klart fra alle vinkler. Dette, kombinert med et kontrastforhold på 1000:1 og imponerende sortnivå, bidrar til at bilder og video virkelig kommer til live. Det gjør at skjermen egner seg spesielt godt til bilde- og videoredigering.

Selv om skjermen ikke er laget med gaming som formål er den absolutt egnet til det – husk bare å endre responstiden i skjerminnstillingene fra 8 millisekunder til hurtigmodus. Det justerer responstiden ned til 5 millisekunder for best mulig skjermopplevelse.

Bedre synsfelt med buet skjerm

Bilde av en UltraSharp U3419W-skjerm. Skjermen har et bakgrunnsbilde av fjord og fjell.

UltraSharp U3419W er flimmerfri og utstyrt med ComfortView – en funksjon som filtrerer bort skadelig blått lys. Skjermkrumningen gir et bedre synsfelt, reduserer gjenskinn og hindrer at du slipper å bevege øynene så mye frem og tilbake. Det gjør skjermen behagelig å se på og bidrar til at du kan arbeide komfortabelt, selv under lange økter.

Når det gjelder skjermstativet er dette plassert midt på skjermen. Derfor tar monitoren liten plass på pulten, til tross for at den er hele 81,4 cm i bredden.

Skjermen kan roteres opptil 30 grader til høyre og venstre, vippes 5 grader ned og 21 grader opp, og har 115 mm justeringsmulighet i høyden. Det gjør at den enkelt kan tilpasses ulike sittestillinger og ergonomiske behov.

Fordi UltraSharp U3419W har Dell Technologies InfinityEdge-Display er skjermens rammer syltynne. Det gir den et slankt og moderne utseende.

Vil du prøve UltraSharp U3419W eller andre Dell-skjermer? Våre erfarne rådgivere hjelper deg gjerne med å prøve ett eller flere av våre produkter gjennom vår Try & Buy-tjeneste. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen kontaktinformasjonen din her, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg for en hyggelig prat.

About the Author: Dell Technologies