Ikke la ytelse gå på bekostning av mobilitet

Dell Precision mobile arbeidsstasjoner har blitt mindre, raskere og kjøligere. 

Dell Precision mobile arbeidsstasjoner har blitt mindre, raskere og kjøligere. 

De som har arbeidsoppgaver som krever høy ytelse har tradisjonelt vært avhengige av stasjonære arbeidsstasjoner for å få kraften og ytelsen de trenger. Det spilte ikke så stor rolle da ordet «jobb» først og fremst ble forbundet med et sted man var. Men arbeidsplassen er i forandring. Nå er ikke «jobb» et sted man er, men noe man gjør.

Uavhengig om man driver med banebrytende forskning innen medisin, design av innovative ingeniørløsninger eller redigering av den neste store TV-satsningen, burde man ikke trenge å la ytelse gå på bekostning av mobilitet.

Nye, mobile arbeidsstasjoner

Nå har Dells mobile arbeidsstasjoner, Precision-serien, fått den største oppdateringen serien har sett siden 2003. Vi mener vi har funnet den perfekte kombinasjonen av kraft og form. Vårt prisvinnende Dell-design er kombinert med det nyeste innen termisk innovasjon, profesjonell grafikk og kraftig prosessor-teknologi i smale enheter som leverer ytelsen arbeidsoppgavene dine krever.

Alle tre seriene, 3000, 5000 og 7000 har blitt oppgradert:

Precision 7000

Verdens kraftigste 15- og 17-tommers mobile arbeidsstasjoner, Dell Precision 7550 og Dell Precision 7750 har blitt omkring 20 prosent mindre og seks prosent lettere. Med den siste versjonen av Intels Core vPro- og Xoen-prosessor og opptil NVIDIA Quadro RTX 5000, kan disse arbeidshestene lett håndtere VR/AR, AI og komplekse 3D-modelleringer.

Precision 5000

Denne serien er designet med designere og ingeniører i bakhodet. Våre smaleste og tynneste mobile arbeidsstasjoner er Dell Precision 5550 og Dell Precision 5750. Disse henholdsvis 15- og 17-tommers laptopene har firesiders InfinityEdge 16:10-panel som gir en skjerm-til-kropp-ratio på 92 og 94 prosent.

Precision 3000

De nye maskinene i Precision 3000-serien, Dell Precision 3550 og 3551, gir god ytelse og pålitelighet til en hyggelig startpris.

Tvers gjennom intelligent design

Tunge oppgaver og kapasitetskrevende applikasjoner genererer som regel i høy varme. Dells ingeniører har utviklet en termisk løsning for å balansere utfordringen med høy ytelse og mer krevende grafikkbrikker i mindre maskiner. Blant annet innebærer det to motsatte vifter som suger vekk varmen raskt, i tillegg til mindre dampkamre.

Ler mer om Dells innovative termiske design her.

About the Author: Dell Technologies