SV
 • Bli en Dell Technologies-partner

  När du går med i Dell Technologies partnerprogram ansluter du dig till ett partnerekosystem som tillsammans förverkligar omvandlingen av det digitala, IT, arbetsstyrkan och säkerheten hos organisationer över hela världen, varenda dag.

   

  Innan du börjar fylla i ansökan, se till att all din historik i webbläsaren är rensad och att båda språken är inställda på engelska (USA) i din valda webbläsare. Detta kommer att säkerställa att du får en smidig upplevelse.

  Ansök om att gå med här

  • Vårt program erbjuder en mängd fördelar

  • Lönsamma ekonomiska incitament, marknadsföringsmedel och rebates.

  • Tillgång till lösningar i världsklass, säljverktyg och program för generering av efterfrågan.

  • Ett omfattande utbildningsprogram för att utveckla dina kunskaper om försäljning, teknik och marknadsföring.


   • Hur ansöker man om att bli medlem i Dell Technologies partnerprogram?


   • 1

    Läs först rätt partnerprogramguide utifrån affärsbehov och funktioner.


   • Partnerprogramguide

    Lösningsleverantör

    IT-experter som återförsäljer produkter och tjänster till marknaden och lägger till sina unika tjänster och sitt tekniska kunnande.

   • Partnerprogramguide

    Molntjänsteleverantör

    Företag som behåller äganderätten till Dell Technologies-maskinvara och -programvara för att bygga en molntjänstplattform i dina datacenter som värd för Dell Technologies-tjänster som tillhandahålls för slutkunder som vill övergå till externa lösningar.

   • Partnerprogramguide

    OEM-partner

    För partner som erbjuder OEM-tillverkare (Original Equipment Manufacturers) ett omfattande program för att bädda in, bifoga eller integrera informationshantering och -skydd, datasäkerhet och andra IT-lösningar i deras design för att leverera tekniklösningar till OEM-kunder.


   • 2

    Fyll sedan i partneransökan, som kommer att granskas av våra team. I ansökan ber vi dig eventuellt att namnge en sponsringsdistributör som kan godkänna dig. Se till att välja en sponsringsdistributör som du redan har ett samarbete med, så att de kan säkerställa att vår höga standard bibehålls och bekräfta att du uppfyller kraven för  Dell Technologies partnerprogram. Din ansökan kommer eventuellt att vidarebefordras till den angivna sponsringsdistributören. Om de inte godkänner dig kan vi tyvärr inte gå vidare med din ansökan. Du får ett meddelande om ditt medlemskap har godkänts eller nekats.

     

    Innan du börjar fylla i ansökan, se till att all din historik i webbläsaren är rensad och båda språken är inställda på engelska (USA) i din valda webbläsare. Detta kommer att säkerställa att du får en smidig upplevelse.

   • 3

    När ansökan har bearbetats får du inloggningsuppgifter och åtkomst till Dell Technologies Partner Portal.

   • Viktiga meddelanden

     Använd en e-postadress med företagets domän vid registreringen. Registreringar med andra domäner (till exempel Gmail/Hotmail/Yahoo) kan underkännas.
     Innan du skickar in en ansökan ska du kontrollera att du har en aktiv webbplats och att du är registrerad i de stater som du gör affärer i.
     Genom att registrera dig samtycker du till att ta emot information (via e-post, telefon och post) om din relation till Dell Technologies-programmet.