• Ny, förbättrad inloggningsupplevelse


  • Vi är glada att kunna presentera vår uppdaterade inloggningsupplevelse, som prioriterar förbättrade säkerhetsåtgärder och användarintegritet. På Dell är det av yttersta vikt att skydda din dataintegritet, och vårt senaste inloggningssystem återspeglar vårt fortsatta engagemang för denna princip.

    

   Vår förbättrade inloggningsupplevelse omfattar nu multifaktorautentisering (MFA), vilket ger ytterligare ett säkerhetslager under inloggningsprocessen. Med MFA på plats får din organisation extra skydd mot potentiella kontokomprometteringar, vilket stärker vårt engagemang för att upprätthålla en säker miljö för alla användare.

    

   Den här autentiseringsmetoden fungerar för partnerportalen, dess undersidor och andra partnerverktyg.

    

    

   Hur fungerar multifaktorautentiseringen?

    

   När du har angett ditt användarnamn och lösenord och klickat på "Logga in" får du ett e-postmeddelande som innehåller ett unikt, dynamiskt genererat, 6-siffrigt engångsnummer. Du måste ange detta nummer på inloggningssidan. När du har angett koden och klickat på "Verify and Sign In" loggas du omedelbart in på partnerportalen. Koden kommer att vara giltig i 5 minuter och endast för en engångsanvändning.

    

   Se till att du lägger till "dell.myaccount.automated@dell.com" i e-postmeddelandets lista över betrodda avsändare för att förhindra att kodmeddelandet markeras som skräppost. Du bör hålla koden konfidentiell. Dells personal kommer aldrig att be dig att ge dem din kod

    

   När du har loggat ut uppmanas du att autentisera dig igen med samma MFA-process om du vill logga in igen.