• Deveniți partener Dell Technologies

  Când vă alăturați programului de parteneriat Dell Technologies, vă înscrieți într-un ecosistem de parteneri care transpune în realitate procesele de transformare digitală, a forței de muncă, a mediului IT și a securității pentru organizații din întreaga lume, în fiecare zi.

   

  Înainte de a începe să completați cererea, asigurați-vă că întregul istoric din browser este golit și că ambele limbi sunt setate la Engleză (SUA) în browserul selectat. Aceasta va asigura o experiență cursivă.

  Înscrieți-vă aici

  • Programul nostru oferă o multitudine de avantaje

  • Stimulente financiare profitabile, fonduri de marketing și rebate-uri.

  • Acces la soluții de clasă mondială, la instrumente de vânzări și la programe pentru generarea cererii.

  • Un program cuprinzător de instruire pentru a vă dezvolta abilitățile de vânzări, tehnice și de marketing.


   • Cum puteți să vă înscrieți pentru a vă alătura programului de parteneriat Dell Technologies?


   • 1

    Mai întâi, consultați Ghidul pentru programul de parteneriat corespunzător, în funcție de necesitățile și de capacitățile dvs. profesionale.


   • Ghidul programului de parteneriat

    Parteneri de tip furnizor de soluții

    Experți IT care revând produse și servicii pe piață, adăugând propriile lor servicii și capacități tehnice unice.

   • Ghidul programului de parteneriat

    Parteneri de tip furnizor de servicii Cloud

    Companii care păstrează dreptul de proprietate asupra echipamentelor hardware și a aplicațiilor software Dell Technologies pentru a construi o platformă de servicii cloud în centrele dvs. de date pentru a găzdui oferte de servicii bazate pe soluții Dell Technologies pentru clienții finali care caută să își mute activitatea în afara sediului.

   • Ghidul programului de parteneriat

    parteneri OEM

    Pentru partenerii care le oferă producătorilor de echipamente originale un program cuprinzător de încorporare, atașare sau integrare a soluțiilor de gestionare și protecție a informațiilor, a soluțiilor de securitate a datelor și a altor soluții IT în cadrul proiectelor lor, cu scopul de a oferi soluții tehnologice pentru clienții OEM.


   • 2

    Apoi, completați cererea pentru a deveni partener, care va fi analizată de către echipele noastre. La înscriere, v-am putea solicita să desemnați un distribuitor de sponsorizare pentru aprobare. Atunci când alegeți un distribuitor de sponsorizare, asigurați-vă că aveți deja o relație de lucru cu acesta, astfel încât să fim siguri că poate garanta menținerea standardelor noastre ridicate de excelență, confirmând astfel conformitatea dvs. cu Programul de parteneriat Dell Technologies. Formularul dvs. de înscriere ar putea fi înaintat distribuitorului de sponsorizare desemnat. În cazul în care acesta nu îl aprobă, nu vom putea, din păcate, să vă procesăm înregistrarea. Veți primi o notificare referitoare la aprobarea sau respingerea apartenenței dvs. la program.

     

    Înainte de a începe să completați cererea, asigurați-vă că întregul istoric din browser este golit și că ambele limbi sunt setate la Engleză (SUA) în browserul selectat. Aceasta va asigura o experiență cursivă.

   • 3

    După ce procesăm integral cererea dvs., veți primi datele de conectare și acces la Dell Technologies Partner Portal.

   • Observații importante

     Pentru înregistrare, folosiți adresa de e-mail corespunzătoare domeniului companiei. Înregistrările care nu corespund unor domenii corporative (cum ar fi: Gmail/Hotmail/Yahoo) pot fi respinse.
     Înainte de a vă înregistra, asigurați-vă că aveți un site web activ și că sunteți înregistrat în evidențele statelor pe teritoriul cărora vă desfășurați activitatea.
     Ca urmare a înregistrării dvs., sunteți de acord să primiți informații (prin e-mail, telefon și poștă) cu privire la relația dvs. cu Programul Dell Technologies.