• Experiență de conectare nouă, îmbunătățită


  • Ne face plăcere să vă prezentăm experiența noastră de conectare actualizată, care acordă prioritate măsurilor îmbunătățite de securitate și confidențialității utilizatorilor. La Dell, protejarea integrității datelor dvs. este extrem de importantă, iar cel mai recent sistem de conectare reflectă angajamentul nostru continuu față de acest principiu.

    

   Experiența noastră îmbunătățită de conectare include acum autentificarea multi-factor (MFA), oferind un nivel suplimentar de securitate în timpul procesului de conectare. Cu MFA implementat, organizația dvs. obține o protecție suplimentară împotriva potențialelor compromiteri ale contului, consolidând dedicarea noastră pentru menținerea unui mediu sigur pentru toți utilizatorii.

    

   Această metodă de autentificare va funcționa pentru Partner Portal, pentru subpaginile sale și pentru alte instrumente pentru parteneri.

    

    

   Cum funcționează autentificarea multi-factor?

    

   După introducerea numelui de utilizator și a parolei și făcând clic pe "Conectare", veți primi un e-mail care conține un număr unic, generat dinamic, din 6 cifre. Va trebui să introduceți acest număr pe pagina de conectare. După ce ați introdus codul și ați făcut clic pe "Verificare și conectare", vă veți conecta imediat la Partner Portal. Codul va fi valabil timp de 5 minute și pentru o singură utilizare.

    

   Asigurați-vă că adăugați "dell.myaccount.automated@dell.com" la lista de expeditori siguri a e-mailului dvs. pentru a preveni marcarea e-mailului de cod ca spam. Trebuie să păstrați codul confidențial. Personalul Dell nu vă va cere niciodată să le furnizați codul dvs

    

   După ce vă deconectați, vi se va solicita să vă autentificați din nou cu același proces MFA dacă doriți să vă conectați din nou.