• Ny, forbedret påloggingsopplevelse


  • Vi er glade for å introdusere vår oppdaterte påloggingsopplevelse, og prioriterer forbedrede sikkerhetstiltak og brukernes personvern. I Dell er det svært viktig å beskytte dataintegriteten din, og det nyeste påloggingssystemet vårt gjenspeiler vår kontinuerlige forpliktelse til dette prinsippet.

    

   Vår forbedrede påloggingsopplevelse inkluderer nå flerfaktorautentisering (MFA), som gir et ekstra lag med sikkerhet under påloggingsprosessen. Med MFA på plass får organisasjonen din ekstra beskyttelse mot potensiell kompromittering av kontoen, noe som forsterker vårt engasjement for å opprettholde et sikkert miljø for alle brukere.

    

   Denne godkjenningsmetoden fungerer for Partner Portal, organisasjonens undersider og andre partneres verktøy.

    

    

   Hvordan fungerer godkjenning med flere faktorer?

    

   Etter at du har skrevet inn brukernavnet og passordet ditt og klikket på "Logg på", vil du motta en e-post som inneholder et unikt, dynamisk generert, engangs 6-sifret nummer. Du må skrive inn dette nummeret på påloggingssiden. Når du har skrevet inn koden og klikket på Bekreft og logg på, blir du umiddelbart logget på partnerportalen. Koden er gyldig i 5 minutter og kun for engangsbruk.

    

   Sørg for at du legger til "dell.myaccount.automated@dell.com" i e-postens liste over sikre avsendere for å forhindre at kode-e-posten blir merket som spam. Du bør holde koden konfidensiell. Dell-personell vil aldri be deg om å oppgi koden din

    

   Når du logger deg ut, vil du bli bedt om å autentisere på nytt med den samme MFA-prosessen selv hvis du ønsker å logge inn igjen.