NL
 • NL - Nederlands
 • FR - Français

 • Nieuwe, verbeterde aanmeldingservaring


  • We introduceren graag onze vernieuwde inlogervaring, waarin we prioriteit geven aan verbeterde beveiligingsmaatregelen en de privacy van gebruikers. Bij Dell is het beschermen van uw data-integriteit van het grootste belang en ons nieuwste aanmeldingssysteem weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan dit principe.

    

   Onze verbeterde inlogervaring omvat nu multi-factor authenticatie (MFA), voor een extra beveiligingslaag tijdens het aanmeldingsproces. Met MFA krijgt uw organisatie extra bescherming tegen mogelijke compromittering van accounts, wat onze toewijding aan het handhaven van een veilige omgeving voor alle gebruikers versterkt.

    

   Deze verificatiemethode werkt voor Partner Portal, de subpagina's en andere partnertools.

    

    

   Hoe werkt de multi-factor authenticatie?

    

   Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd en op 'Aanmelden' hebt geklikt, ontvangt u een e-mail met een uniek, dynamisch gegenereerd, eenmalig 6-cijferig nummer. U moet dit nummer invoeren op de inlogpagina. Nadat u de code hebt ingevoerd en op 'Verifiëren en aanmelden' hebt geklikt, wordt u direct aangemeld bij het Partner Portal. De code is 5 minuten geldig en slechts voor eenmalig gebruik.

    

   Zorg ervoor dat u 'dell.myaccount.automated@dell.com' toevoegt aan de lijst met veilige afzenders van uw e-mail om te voorkomen dat de code-e-mail wordt gemarkeerd als spam. U dient de code vertrouwelijk te houden. Medewerkers van Dell zullen u nooit vragen om uw code te verstrekken

    

   Zodra u zich afmeldt, wordt u gevraagd om u zelf opnieuw te authenticeren met hetzelfde MFA-proces als u opnieuw wilt inloggen.