HU
 • Legyen Ön is Dell Technologies Partner!

  A Dell Technologies Partner Program tagjai egy olyan ökoszisztémához csatlakoznak, amelynek egyik legfontosabb célja, hogy a világ minden pontján, minden nap elhozza a digitális, IT-, munkaerőpiaci és biztonsági átalakulás előnyeit a vállalkozásoknak.

   

  Mielőtt elkezdi kitölteni az alkalmazást, törölje a böngészési előzményeket, és mindkét nyelvet állítsa egyesült államokbeli angolra a választott böngészőben. Ez zökkenőmentes élményről gondoskodik.

  Jelentkezzen itt!

  • Programunk számos előnnyel jár.

  • Jövedelmező pénzügyi ösztönzőprogramok, marketingtámogatási lehetőségek és visszatérítések várnak tagjainkra.

  • Jusson világszínvonalú megoldásokhoz, értékesítési eszközökhöz és keresletgeneráló programokhoz!

  • Átfogó képzési programunk segít fejleszteni értékesítési, műszaki és marketingkészségeit.


   • Hogyan tudok csatlakozni a Dell Technologies Partner Programhoz?


   • 1.

    Először olvassa el vállalkozása igényeinek és lehetőségeinek megfelelő Partner Program útmutatót.


   • Partner Program – útmutató

    Megoldásszállító

    IT-szakértők, akik termékeket és szolg.-at értékesítenek, és azokat egyedi szolg. és műszaki készségeikkel egészítik ki.

   • Partner Program – útmutató

    Felhőszolgáltató

    Olyan szervezetek, amelyek  Dell Technologies hardvereket és szoftvereket vásárolnak, illetve megtartják azok tulajdonjogát ahhoz, hogy adatközpontjaikban felhőszolgáltatási platformot építsenek Dell Technologies-alapú szolgáltatások üzemeltetéséhez olyan ügyfelek számára, akik ki kívánják szervezni a műveleteiket.

   • Partner Program – útmutató

    OEM-partner

    Olyan partnerek számára, akik készülékgyártóként átfogó program keretében ágyaznak be vagy integrálnak adatkezelési, adatvédelmi és más IT-megoldásokat az OEM-ügyfeleknek nyújtott technológiai megoldásokba.


   • 2.

    Ezt követően töltse ki a partneri jelentkezést, amelyet csapatunk ellenőriz. A jelentkezéskor esetenként meg kell neveznie egy támogató disztribútort a jóváhagyáshoz. A támogató disztribútor kiválasztásakor ügyeljen rá, hogy olyan partnert nevezzen meg, akivel munkakapcsolatban áll. A disztribútor garantálja a magas színvonalat, és megerősíti, hogy Ön megfelel a Dell Technologies Partner Program feltételeinek. A kérelmet továbbíthatjuk az Ön által megnevezett támogató disztribútornak. Ha a disztribútor nem hagyja jóvá a kérelmét, a jelentkezési folyamatot sajnos nem folytathatjuk. Felvételéről vagy elutasításáról értesítjük Önt.

     

    Mielőtt elkezdi kitölteni az alkalmazást, törölje a böngészési előzményeket, és mindkét nyelvet állítsa egyesült államokbeli angolra a választott böngészőben. Ez zökkenőmentes élményről gondoskodik.

   • 3.

    Kérelme teljes feldolgozása után megkapja a bejelentkezéshez szükséges hitelesítő adatokat, és hozzáférhet a Dell Technologies Partnerportálhoz.

   • Fontos megjegyzések

     A regisztrációhoz vállalati tartományába tartozó e-mail-címet használjon. A nem vállalati tartományokhoz (pl. Gmail, Hotmail, Yahoo) tartozó címmel való regisztrációt elutasíthatjuk.
     Jelentkezés előtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik aktív webhellyel, és regisztrálva van azokban az országokban, amelyekben működik.
     A regisztrálással beleegyezik, hogy a Dell Technologies Partner Programmal kapcsolatban megkereshetjük (e-mailben, telefonon és postai úton).