• Új, továbbfejlesztett bejelentkezési élmény


  • Örömmel mutatjuk be frissített bejelentkezési élményünket, amely a fokozott biztonsági intézkedéseket és a felhasználói adatvédelmet helyezi előtérbe. A Dellnél az adatok sértetlenségének védelme rendkívül fontos, és legújabb bejelentkezési rendszerünk tükrözi az ezen elv melletti folyamatos elkötelezettségünket.

    

   Továbbfejlesztett bejelentkezési élményünk mostantól magában foglalja a többtényezős hitelesítést (MFA), amely további biztonsági réteget kínál a bejelentkezési folyamat során. Az MFA használatával szervezete további védelmet élvezhet a fiók esetleges feltörése ellen, megerősítve elkötelezettségünket a biztonságos környezet fenntartása iránt minden felhasználó számára.

    

   Ez a hitelesítési módszer a Partnerportál, annak aloldalai és más partnereszközök esetében is működik.

    

    

   Hogyan működik a többtényezős hitelesítés?

    

   Miután megadta felhasználónevét és jelszavát, majd rákattintott a "Bejelentkezés" gombra, kap egy e-mailt, amely egy egyedi, dinamikusan generált, egyszer használható 6 jegyű számot tartalmaz. Ezt a számot meg kell adnia a bejelentkezési oldalon. Miután megadta a kódot, és rákattintott az "Ellenőrzés és bejelentkezés" gombra, azonnal bejelentkezik a Partnerportálra. A kód 5 percig és csak egyszer használható.

    

   Kérjük, győződjön meg róla, hogy hozzáadta a "dell.myaccount.automated@dell.com" szót az e-mail megbízható feladóinak listájához, hogy megakadályozza a kód e-mail spamként való megjelölését. A kódot bizalmasan kell kezelnie. A Dell munkatársai soha nem fogják kérni, hogy add meg nekik a kódodat

    

   Miután kijelentkezett, a rendszer kérni fogja, hogy újra hitelesítse magát ugyanazzal az MFA-folyamattal, ha újra be szeretne jelentkezni.