• Ohjelman polut

   

   

  • Miksi valita Dell Technologies?

   Kumppanimme ovat tiimimme jatkeita. Teknologia voi mahdollistaa, mutta kumppanimme saavat aikaan muutoksen. Lue lisää Dell Technologies -kumppanuusohjelmasta ja siitä, miten se antaa kumppaneillemme mahdollisuuden palvella asiakkaita paremmin, tarjota ratkaisuja nopeammin ja vauhdittaa kasvua.

  • Dell Technologies -kumppani

   Kun tukenasi on alan ykkönen, saat aikaan muutoksen ja valtaat tulevaisuuden markkinat. Autamme ja tuemme asiakkaidemme digitaalista matkaa antamatta minkään estää sitä. Saat käyttöösi työkalut ja resurssit, joiden avulla voit maksimoida mahdollisuutesi kanssamme ja tulla Dell Technologies -ratkaisuntarjoajaksi.


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Pikaoppaattemp Julkiset
   The Dell Technologies Partner Program provides world-class engagement and support across the digital journey of our shar...
   02/02/2021
  • Dell Technologies -pilvipalveluntarjoajien ohjelmapolku

    Dell Technologiesin pilvipalvelujen tarjoajien ohjelma on suunniteltu tarjoamaan kumppanien asiakkaiden tarpeita täyttäviä ratkaisuja  Dell Technologiesin infrastruktuuriin perustuvien pilviratkaisujen avulla. Ohjelman avulla organisaatiot voivat eritellä ja laajentaa palveluportfoliotaan ja kehittää kilpailukykyänsä luomalla uusia tulonlähteitä, nopeuttamalla palveluja sekä laajentamalla markkinointi- ja myyntiresurssejaan.

    

   Kumppanuusohjelman hyödyt pilvipalvelun tarjoajille ja asiakkaille

    

   Dell Technologies -palveluntarjoajaohjelman kumppanit saavat alan johtavat ratkaisut palveluna (Solutions-as-a-Service). Ohjelma tukee organisaatioita koulutus-, markkinointi- ja myyntiresurssien sekä muiden hyötyjen avulla, ja ohjelman avulla organisaatiot saavat luotua kysyntää Dell Technologies -infrastruktuuriin perustuville ratkaisuilleen. Ohjelman avulla organisaatiot voivat myös paremmin vastata asiakkaidensa pilvi- ja etäkuormitushaasteisiin.


   • Dell Technologies Partner Program Guide ...
    Pikaoppaattemp Julkiset
    This document provides an overview of the Dell Technologies Partner Program CSP Track.
    02/01/2021
  • Dell Technologies -järjestelmäintegroijien kumppanuusohjelma

    Dell Technologiesin järjestelmäintegroijien kumppanuusohjelma tarjoaa optimaaliset palvelut, tiedot ja asiantuntemuksen Dell Technologiesin johtavaan teknologiaan ja organisaatioihin, jotta kumppanit saavat luotua kestäviä ratkaisuja asiakkailleen.  Dell Technologiesin järjestelmäintegroijien kumppanuusohjelma tarjoaa joustavuutta ja helpottaa liiketoimintaa, jotta organisaatiosi voi keskittyä parantamaan markkina-asemaansa.


  • Dell Technologiesin OEM-kumppanuusohjelma

   Jokaisella OEM-asiakkaalla on omat markkinoillepääsyvaatimuksensa.  Dell Technologiesin OEM-kumppanuusohjelma luotiin vastaamaan OEM-laitevalmistajien tarpeisiin. Dell Technologiesin OEM-kumppanit valitaan tarkoin niiden resurssien ja ominaisuuksien perusteella, jotka auttavat OEM-asiakkaita tuomaan tuotteensa markkinoille tehokkaasti. Meillä on monia erityyppisiä kumppaneja, ja heillä on monenlaisia OEM-asiakkaita.  Dell Technologiesin OEM-kumppanuusohjelmassa on näin ollen eri luokkia. OEM-kumppaneiden luokituksen avulla Dell pystyy tukemaan kumppaneitaan heidän OEM-yritystoiminnan perusteella ja palkitsemaan organisaatioita, jotka osoittavat jatkuvaa kiinnostusta ohjelmaa ja kasvua kohtaan. 


  • Dell Technologiesin OEM-kumppanuusohjelman edut

    

   Dell Technologiesin OEM-kumppanit ovat avainasemassa Dell Technologiesin OEM-hankinta- ja toimitusjärjestelmässä. Kumppanuus tarjoaa paremmat mahdollisuudet onnistumiseen. Osallistumalla tähän alan johtavaan ohjelmaan kumppanit saavat käyttöönsä tarvittavat työkalut ja resurssit OEM-liiketoimintansa laajentamiseen. Tässä on joitakin esimerkkejä eduista:

    

   • Nopeutetut liiketoimintaprosessit, jotta organisaatiot voivat keskittyä OEM-asiakkaidensa tarpeisiin
   • Ennakkotiedot Dell Technologiesin OEM-tuotteista ja -palveluista
   • Helpotettu liiketoiminta. Nopea ja tehokas tilausjärjestelmä kumppanin ja Dell Technologiesin OEM-tiimin välisen sopimuksen avulla.

    

   Kumppanit täydentävät Dellin OEM-tiimiä, joten annamme heille käyttöön Dellin OEM-tiimin markkinointi-, myynti- ja tekniset työkalut, joilla he voivat viestiä tehokkaasti mahdollisten ja olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

    

   Yli 250 yksittäiseen  Dell Technologiesin OEM -resurssiin liittyvä tietotaito ja kokemus. Ymmärrämme OEM-asiakkaiden tarpeita ja heidän kumppanuussuhteidensa tärkeyden. Teemme läheistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa varmistaaksemme OEM-asiakkaiden tarvitsemien tuotteiden ja palveluiden nopean saannin markkinoille. Lue lisää Dell Technologiesin OEM- ja IoT-ratkaisuista.

    

   OEM-kumppanuusohjelmaan liittyvät kysymykset ja pyynnöt voi lähettää osoitteeseen:

   OEM_Partner_Program@Dell.com


  • Dell Technologies Partner Program Guide ...
   Pikaoppaattemp Julkiset
   At Dell Technologies, we are investing in the best products and solutions to empower you, our OEM partners, to increase ...
   02/12/2021