• Ryhdy Dell Technologies -kumppaniksi

  Liittymällä  Dell Technologies -kumppanuusohjelmaan hyödyt kumppaniekosysteemistä, joka mullistaa päivittäin organisaatioiden digitaalisuutta, IT-toimintoja, työvoimaa ja tietoturvaa kaikkialla maailmassa.

   

  Ennen kuin aloitat tietojen täyttämisen hakemukseen, varmista , että kaikki selaimen historiatiedot on tyhjennetty ja että selaimessa molemmiksi kieliksi on asetettu Englanti (Yhdysvallat). Tämä takaa sujuvan kokemuksen.

  Hae jäsenyyttä tässä

  • Ohjelmamme tarjoaa runsaasti etuja

  • Kannattavat taloudelliset kannustimet, markkinointikehitysvarat ja alennukset.

  • Pääsy huippuluokan ratkaisuihin, myyntityökaluihin ja kysynnän luontiohjelmiin.

  • Kattava koulutusohjelma myyntitaitojen, teknisten taitojen ja markkinointitaitojen kehittämiseksi.


   • Miten voit hakea Dell Technologies -kumppanuusohjelman jäsenyyttä?


   • 1

    Tutustu ensin kumppanuusohjelman ohjeeseen yrityksesi tarpeiden ja ominaisuuksien pohjalta.


   • Kumppanuusohjelman opas

    Ratkaisuntarjoaja

    IT-asiantuntijat, jotka jälleenmyyvät tuotteita ja palveluita markkinoille, ja haluavat parantaa ainutlaatuisia palveluvalmiuksiaan ja teknisiä valmiuksiaan.

   • Kumppanuusohjelman opas

    Pilvipalvelujen tarjoaja

    Yritykset, joilla on omistusoikeus  Dell Technologies -laitteistoihin ja ohjelmistoihin pilvipalvelualustan luomiseksi yrityksesi konesaleihin, voivat isännöidä  Dell Technologiesin palvelupohjaista palvelutarjontaa loppuasiakkaille, jotka haluavat siirtää palvelut pois omista tiloistaan.

   • Kumppanuusohjelman opas

    OEM-kumppani

    Kumppaneille, jotka tarjoavat laitteiden alkuperäisvalmistajille kattavan ohjelman, jolla tiedonhallintaa ja -suojausta, tietoturvaa ja muita IT-ratkaisuja voidaan upottaa, liittää tai integroida valmistajien järjestelmiin, jotta OEM-asiakkaille voidaan tarjota teknisiä ratkaisuja.


   • 2

    Täytä seuraavaksi kumppanihakemus, jonka tiimimme tarkistavat. Saatamme pyytää, että nimeät hakemuksessa sponsoroivan jakelijan. Kun valitset sponsoroivaa jakelijaa, varmista, että sinulla on jo liikesuhde kyseiseen jakelijaan. Näin jakelija voi varmistaa, että laatustandardimme täyttyvät. Samalla vahvistetaan, että täytät Dell Technologies -kumppanuusohjelman vaatimukset. Hakemuksesi välitetään nimetylle sponsoroivalle jakelijalle. Jos jakelija ei hyväksy hakemustasi, emme valitettavasti voi käsitellä sitä. Saat ilmoituksen, onko jäsenhakemuksesi hyväksytty vai hylätty.

     

    Ennen kuin aloitat tietojen täyttämisen hakemukseen, varmista , että kaikki selaimen historiatiedot on tyhjennetty ja että selaimessa molemmiksi kieliksi on asetettu Englanti (Yhdysvallat). Tämä takaa sujuvan kokemuksen.

   • 3

    Kun hakemuksesi on käsitelty kokonaan, saat kirjautumistiedot ja oikeuden käyttää Dell Technologies -kumppaniportaalia.

   • Tärkeitä huomautuksia

     Käytä rekisteröinnissä yrityksesi oman toimialueen sähköpostiosoitetta. Rekisteröinnit yrityksen ulkopuolisista toimialueista (esimerkiksi Gmail/Hotmail/Yahoo) saatetaan hylätä.
     Varmista ennen hakemista, että käytössäsi on aktiivinen verkkosivusto ja että käytät rekisteröinnissä liiketoiminnassa käyttämiäsi tiloja.
     Rekisteröitymällä suostut ottamaan vastaan sähköpostitse, puhelimitse ja postitse tietoja  Dell Technologies -ohjelmasuhteesta.