• Γίνετε συνεργάτης της Dell Technologies

  Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell Technologies, γίνεστε μέρος ενός οικοσυστήματος συνεργατών που βοηθά καθημερινά οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο να περάσουν στην ψηφιακή εποχή και να μετασχηματίσουν την τεχνολογία πληροφορικής, το εργατικό δυναμικό και την ασφάλεια.

   

  Πριν αρχίσετε να συμπληρώνετε την αίτηση, βεβαιωθείτε ότι έχει διαγραφεί όλο το Ιστορικό σας στο πρόγραμμα περιήγησης και ότι και οι δύο γλώσσες έχουν οριστεί σε Αγγλικά (ΗΠΑ) στο επιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό θα εξασφαλίσει την ομαλή εμπειρία σας.

  Αίτηση συμμετοχής εδώ

  • Το πρόγραμμά μας προσφέρει πλήθος παροχών

  • Κερδοφόρα οικονομικά κίνητρα, κεφάλαια μάρκετινγκ και επιστροφές χρημάτων.

  • Πρόσβαση σε κορυφαίες λύσεις, εργαλεία πωλήσεων και προγράμματα δημιουργίας ζήτησης.

  • Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας στις πωλήσεις, τα τεχνικά θέματα και το μάρκετινγκ.


   • Πώς κάνετε αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα συνεργατών της Dell Technologies;


   • 1

    Πρώτα, διαβάστε τον κατάλληλο Οδηγό προγράμματος συνεργατών ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και δυνατότητες.


   • Οδηγός προγράμματος συνεργατών

    Πάροχος λύσεων

    Ειδικοί στο IT που μεταπωλούν προϊόντα και υπηρεσίες, προσθέτοντας τις δικές τους υπηρεσίες και τεχνικές δυνατότητες.

   • Οδηγός προγράμματος συνεργατών

    Cloud Service Provider

    Εταιρείες που διατηρούν το δικαίωμα ιδιοκτησίας τους επί υλικού και λογισμικού της Dell Technologies για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας υπηρεσιών νέφους στα κέντρα δεδομένων τους, τα οποία θα φιλοξενούν λύσεις που προσφέρονται ως υπηρεσία με την υποστήριξη της Dell Technologies για τελικούς πελάτες που επιθυμούν να μεταφέρουν την υποδομή τους εκτός των εγκαταστάσεών τους.

   • Οδηγός προγράμματος συνεργατών

    Συνεργάτης OEM

    Στους συνεργάτες που είναι Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM) προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ενσωμάτωση, σύνδεση ή ολοκλήρωση λύσεων διαχείρισης και προστασίας πληροφοριών, ασφάλειας δεδομένων και άλλων λύσεων ΙΤ στα προϊόντα που σχεδιάζουν, με σκοπό να παρέχουν λύσεις τεχνολογίας σε πελάτες που αναζητούν προϊόντα OEM.


   • 2

    Στη συνέχεια, συμπληρώστε την αίτηση συνεργάτη, η οποία θα ελεγχθεί από τις ομάδες μας. Στην αίτησή σας μπορεί να σας ζητήσουμε να υποδείξετε έναν διανομέα-υποστηρικτή για την έγκριση της αίτησης. Επιλέξτε έναν διανομέα-υποστηρικτή με τον οποίο έχετε ήδη μια σχέση συνεργασίας, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών αριστείας που απαιτούμε και να επιβεβαιώσει τη συμμόρφωσή σας στο πλαίσιο του Προγράμματος συνεργατών της Dell Technologies. Μπορεί να προωθήσουμε την αίτησή σας στον διανομέα-υποστηρικτή που θα μας υποδείξετε. Εάν δεν την εγκρίνει, τότε, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε επεξεργαστούμε την αίτησή σας. Θα λάβετε ειδοποίηση για την έγκριση ή απόρριψη της συμμετοχής σας.

     

    Πριν αρχίσετε να συμπληρώνετε την αίτηση, βεβαιωθείτε ότι έχει διαγραφεί όλο το Ιστορικό σας στο πρόγραμμα περιήγησης και ότι και οι δύο γλώσσες έχουν οριστεί σε Αγγλικά (ΗΠΑ) στο επιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό θα εξασφαλίσει την ομαλή εμπειρία σας.

   • 3

    Μετά την πλήρη επεξεργασία της αίτησής σας, θα λάβετε διαπιστευτήρια σύνδεσης και πρόσβαση στην Πύλη συνεργατών της Dell Technologies.

   • Σημαντικές σημειώσεις

     Για την εγγραφή χρησιμοποιήστε την εταιρική διεύθυνση email. Οι εγγραφές με μη εταιρικές διευθύνσεις, όπως Gmail/Hotmail/Yahoo, μπορεί να απορρίπτονται.
     Για να κάνετε την αίτηση, θα πρέπει να έχετε έναν ενεργό ιστότοπο και να έχετε εγγραφεί στα σχετικά μητρώα των περιοχών όπου διεξάγετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
     Με την εγγραφή σας δέχεστε να λαμβάνετε πληροφορίες (μέσω email, τηλεφώνου και ταχυδρομείου) που θα αφορούν τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα της Dell Technologies.