• Bliv Dell Technologies-partner

  Når du tilmelder dig  Dell Technologies Partner Program, bliver du en del af et partnerøkosystem, der sammen gør digital, it-, arbejdsstyrke- og sikkerhedstransformation til virkelighed for organisationer over hele kloden – hver eneste dag.

   

  Før du begynder at udfylde ansøgningen, skal du sørge for, at hele din historik i browseren er slettet og at begge sprog er indstillet til engelsk (USA) i din valgte browser. Dette vil sikre dig en problemfri oplevelse.

  Ansøg om at deltage her

  • Vores program tilbyder et væld af fordele

  • Rentable økonomiske incitamenter, marketingmidler og rabatter.

  • Adgang til løsninger i verdensklasse, salgsværktøjer og programmer til efterspørgselsgenerering.

  • Et omfattende træningsprogram til udvikling af dine færdigheder inden for salg, teknik og marketing.


   • Hvordan ansøger du om at deltage i Dell Technologies Partner Program?


   • 1

    Først skal du gennemse den relevante vejledning til partnerprogrammet ud fra dine forretningsmæssige behov og muligheder.


   • Vejledning til partnerprogram

    Løsningsudbyder

    It-eksperter, der videresælger produkter og tjenester til markedet ved at tilføje unikke tjenester og teknisk kunnen.

   • Vejledning til partnerprogram

    Cloud-serviceudbyder

    Virksomheder, der bevarer ejendomsretten til  Dell Technologies-hardware og -software for at opbygge en cloud-tjenesteplatform i dine datacentre som vært for et  Dell Technologies-baseret servicetilbud til slutkunder, der ønsker at flytte eksternt.

   • Vejledning til partnerprogram

    OEM-partner

    Til partnere, der tilbyder Original Equipment Manufacturers et omfattende program til at indbygge, vedhæfte eller integrere informationsstyring og -beskyttelse, datasikkerhed og andre IT-løsninger i deres design for at levere teknologiløsninger til OEM-kunder.


   • 2

    Dernæst skal du udfylde partneransøgningen, som vil blive gennemgået af vores teams. I ansøgningen anmoder vi muligvis om, at du angiver en sponsorerende distributør til godkendelse. Når du vælger en sponsorerende distributør, er det vigtigt, at I allerede har et samarbejdsforhold, så vedkommende kan sikre, at vores høje standarder efterleves, og din overholdelse af reglerne i Dell Technologies-partnerprogrammet kan bekræftes. Din ansøgning bliver muligvis videresendt til den navngivne sponsorerende distributør. Hvis denne ikke accepterer, kan vi desværre ikke fortsætte behandlingen af din ansøgning. Du modtager en besked, når dit medlemskab bliver godkendt eller afvist.

     

    Før du begynder at udfylde ansøgningen, skal du sørge for, at hele din historik i browseren er slettet og at begge sprog er indstillet til engelsk (USA) i din valgte browser. Dette vil sikre dig en problemfri oplevelse.

   • 3

    Når din ansøgning er færdigbehandlet, modtager du login-oplysninger og får adgang til Dell Technologies-partnerportalen.

   • Vigtige meddelelser

     Brug din e-mailadresse med din virksomheds domænenavn, når du registrerer dig. Registreringer foretaget med e-mailadresser fra ikke-virksomhedsdomæner (f.eks. Gmail/Hotmail/Yahoo) vil muligvis blive afvist.
     Før du ansøger, bedes du kontrollere, at du har et aktivt website, og at du er registreret i de stater, du laver forretningstransaktioner i.
     Ved at registrere dig accepterer du at modtage oplysninger (via e-mail, telefon og post) vedrørende din relation til  Dell Technologies-programmet.