Ny kåring: Årets beste lagringssystem

Dell EMC stikker av med hele tre priser i CRNs Tech Innovator-kåring.

Redaktørene i CRN, bransjebladet for de som selger teknologi, har vurdert årets produkter – både splitter nye, og de som har fått en større overhaling i løpet av året som har gått. De har sett på produkter i en lang rekke kategorier, og i kategoriene for beste enterprise-lagringssystem, beste tekniske innovasjon for enterprise-lagringssystemer og for beste tekniske innovasjon for midrange-lagringssystemer, kommer Dell EMC ut som vinneren.

– Den digitale transformasjonen går fortere og fortere, og blir mer og mer nødvendig. De løsningstilbyderne som evner å oppdage den neste «killer»-innovasjonen blir stadig mer ettertraktet, sier systemrådgiver i Dell EMC Norge, Børre Nygren.

– De som klarer å skille seg ut fra mengden vil ikke ha mangel på muligheter for å bygge ny virksomhet, eller skape mer verdi i de eksisterende, fortsetter Nygren.

Dell EMC-produktene som vant priser var henholdsvis PowerMax 8000 og Unity 650F. Førstnevnte mottok hele to priser – beste enterprise-lagring, og beste tekniske innovasjon for enterprise-lagringssystemer. Unity 650F fikk prisen for beste tekniske innovasjon i midrange-klassen.

– Dell EMC har satt en ny standard for lagring, med pålitelig sikkerhet, moderne design, fleksibel utrulling og rimelige priser. Både PowerMax 8000 og Unity 650F tilfredsstiller behovene til IT-sjefer – både hos de aller største og de mellomstore bedriftene. Det er disse prisene et håndfast bevis på, sier Nygren.

Enterprise-lagring

Dell EMC PowerMax 8000

PowerMax er Dell EMCs nye all-flash matrise, tidligere kjent som VMAX. Matrisen er bygget for å støtte fremtidens lagringsteknologi – som nye NVMe flash-lagring. PowerMax er rettet mot neste generasjon applikasjoner, som sanntidsanalyser, genomikk, kunstig intelligens, tingenes internett og mobile applikasjoner. Matrisen bruker maskinlæring for å forbedre ytelsen og gi proaktive systemhelsevarsler. Operativsystemet, PowerMaxOS utnytter data om ytelse og vedlikehold, og sanntidsdata i selve matrisen.

Beste tekniske innovasjon

Dell EMC PowerMax og Dell EMC Unity 650F

PowerMax vant også prisen for beste tekniske innovasjon for enterprise-lagringssystemer. I kategorien for midrange-lagring stakk Dell EMC Unity 650F av med prisen for beste innovasjon.

Unity 650F er en all-flash-lagringsløsning basert på den nye familien Intel E5-2600-prosessorer, og er vårt raskeste lagringssystem i midrange-segmentet. Unity 650F kommer med Dell EMC Unity Software som gir støtte for lokal og remote datareplikasjon, innebygget kryptering og integrasjon med VMware, Microsoft og OpenStack. Proaktiv assistanse og automatisert fjernsupport gjør den operative driften enkel. CloudIQ gir smart innsikt i tilstanden til lagringen, med skybasert proaktiv overvåkning og prediktive analyser.

About the Author: Dell Technologies